НАЦИОНАЛНА МЛАДЕЖКА ПРОГРАМА „ ЗАЕДНО ЗА ОТБОРА”

На Асоциация „Докосни дъгата” и Български футболен съюз, с участието на Младежкия национален отбор на България.

 

Националната младежка програма е естествено  продължение на национална кампания „Мисия спорт на любимите герои”, където БФС и  организаторите на Мисията осъществяват през последната година  в страната за повишаване на физическо-активния начин на живот на децата в България.

Програмата  – Има за цел да  осигури възможността определен брой  деца на България в неравно положение да тренират футбол, като Тя поема  всички разходи за спортно-тренировъчната дейност в рамките на една календарна година.

Финансирането на програмата ще бъде осигурено от Националния младежки отбор по футбол като всеки футболист ще прави дарение към Програмата.

Към дългосрочната програма паралелно ще се осъществяват и еднодневни кампании на младежкия национален отбор, като  в рамките на предстоящи лагери ще се правят срещи с младежи трениращи футбол от различни общини в страната.

В заявлението, което може да бъде изтеглено от сайта на Асоциация „Докосни дъгата” и БФС могат да се видят критериите и необходимите документи за включване в Програмата.

Програмата стартира на 2 септември от 10.00ч в базата на БФС ,където Младежкия национален отбор ще приеме младежи от Плевен, Айтос и Смолян.

Декларация – национална програма

Заявление ДД и БФС

Моля, изпращайте попълнените заявления и декларации на имейл:
dokosnidugata@gmail.com