Петя Раева

Петя Раева е родена в град Пловдив. Депутат е в 41-вото и 42-рото Народно събрание.

През 2011 година, след като успешно извайва фигурата си, тя посвещава дейността си на природосъобразния начин на живот и храненето като философия.

Петя Раева е автор на две книги – „Радостта от храненето”, част 1 и 2, които помагат на хиляди по пътя към пълноценния и по-качествен живот.

През 2014 година създава иновативния продукт за редуциране на теглото New Green Line, който се превръща в най-продавания на българския пазар на хранителни добавки. Впоследствие се появяват още редица продукти от бранда New Green Line – олекотени таблетки за отслабване, трапезна вода, бяло и червено вино, пчелен био мед – всички създадени с мисията за здравословен и по-добър живот.

През 2015 година Петя Раева създава и своите ексклузивни диетични менюта, изготвени специално за ресторант Созополис – София и ресторант Ниагара. Същата година факт става и ресторантът New Green Line в черноморския комплекс Лозенец и София, чиято философия е напълно посветена на природосъобразното и качествено хранене. През цялото време Петя Раева развива хуманитарна дейност и участва в различни благотворителни инициативи.

Наградена е за Бизнесдама на годината за 2015 г.